LifeVac deelt graag het verhaal van het 157e geredde leven!
De LifeVac heeft het leven van een baby gered. Een jongetje van 9 maanden verslikte zich in een stukje wortel, dit zorgde voor een gedeeltelijke obstructie van de luchtwegen. De moeder van het kind heeft een reanimatiecurus gevolgd en heeft verschillende reddingsprocedures in geval van verstikking uitgevoerd. Ze slaagde er echter  niet in om de obstructie te verwijderen. Ze besloot om de LifeVac in te zetten, bij de eerste poging kwam het stukje wortel los en kon de moeder het uit zijn mond verwijderen. Lees hieronder een statement van de moeder:

” Ik had de video waarin die moeder de LifeVac op haar kind gebruikte op Facebook gezien. Naar aanleiding van dit filmpje¬† heb ik de LifeVac aangeschaft. Op 21 juli ontving ik de LifeVac en binnen 20 minuten na aankomst moest ik hem op mijn zoon gebruiken. De LifeVac heeft zijn leven gered.”