LifeVac deelt graag het verhaal van het 161e geredde leven. Lees hieronder de getuigenis van de moeder van het kindje:

“Vandaag maakte ik voor JD een broodje kalkoen met kaas voor de lunch. Ik stond in de keuken omdat mijn dochter bezig was met her fornuis, JD zat in de woonkamer te lunchen. Mijn zoon kwam de keuken binnen lopen met zijn hand rond zijn keel. Hij probeerde te ademen, maar hij maakte geen geluid. Ik probeerde onmiddelijk met rugslagen de verstopping op te heffen. Toen dit na 5x nog geen effect had heb ik aan mijn dochter gevraagd 112 te bellen terwijl ik de LifeVac erbij pakte. Op dat moment werd hij blauw en werd hij afwezig. Omdat hiervoor geoefend heb met de LifeVac wist ik hoe ik de juiste vacuum kon maken. Er was 1 poging nodig om de obstructie los te krijgen. Tegen de tijd dat mijn dochter bij de telefoon was, was mijn zoon weer op adem gekomen. Ik ben dankbaar dat we in contact zijn gekomen met LifeVac en we dit apparaat hebben aangeschaft.”