LifeVac is verheugd om de details van ons 143e geredde leven te delen. Hier onder is het verhaal van de moeder van de dreumes te lezen.

“onze dochter verslikte zich in een hotdog, in het begin had ik niet eens door dat Bailey niet kon ademen. Ik stond te koken en liep naar haar kinderstoel om wat te drinken aan te bieden toen ze knalrood werd. Ik pakte haar vast en gaf haar een paar klappen op haar rug, maar dat had geen effect. Ik pakte snel de LifeVac die we in de kast boven de koelkast hebben staan en legde mijn dochter op haar rug. Het koste één poging en toen kwam de hotdog uit de luchtpijp. Mijn dochter begon met hoesten en knapte helemaal op. We zijn heel blij dat we de LifeVac in ons bezit hadden, zo hebben we het leven van mijn dochter gered. Een van de engste momenten uit mijn leven en dat terwijl ik op de Spoedeisende hulp werk.”