LifeVac is blij te kunnen melden dat er vanochtend vroeg een jong leven is gered. Dit is het 24e gerapporteerde leven dat tot nu toe is gered.

Om 3 uur vanochtend om 3 uur werd Killian’s leven gered door de LifeVac! Eten kwam vast te zitten in zijn keel, en hij kon helemaal niet meer ademen! Zijn gezicht werd rood en paars en ik dacht ‘dit is het, ik ga mijn zoon verliezen’. Het was toen dat ik me de LifeVac herinnerde die ik niet meer dan 10 voet van mijn bed hield. Mijn man nam onze zoon mee, en klopte hem stevig op zijn rug, terwijl ik rende om de LifeVac te halen. Het duurde minder dan 5 seconden voordat de LifeVac het voedsel dat hij had verstikt, losmaakte. Dit is geen advertentie, dit is geen overdrijving, dit is geen overdrijving, mijn zoon zou sterven! De LifeVac heeft dat voorkomen! Dank aan God en Arthur Lih, zonder hen zou mijn zoon hier niet zijn. – Morgan Hendricks-Luse