Red een leven met de lifevac!

lifevac benelux
 

Op zoek naar een LifeVac? Wij werken samen met verschillende partners in de Benelux die de LifeVac online aanbieden. Kijk snel waar je de LifeVac kan kopen!

Lifevac dealers in de Benelux

01. Effectief

De LifeVac is een apparaat die met een vacuümsysteem een blokkade uit de luchtweg kan verwijderen van een verstikkend slachtoffer, als het standaard BLS-Protocol niet succesvol is. 

02. makkelijk

Naast effectief, is de handeling ook erg makkelijk. De blokkade kan verwijderd worden in slechts enkele seconden. De LifeVac mag gebruikt worden bij volwassenen én kinderen. 

03. veilig

Medische studies hebben bewezen dat de LifeVac veilig in gebruik is. Naast veilig, is de LifeVac succesvol getest en heeft het apparaat al 50 levens gered. 

LifeVac Thuisset

 

De meeste verstikkingen gebeuren om-en rondom huis. Bewaar daarom deze set op een toegankelijke plek zoals een keukenkastje. 

 

LifeVac muurset

 

De muurset kan gemakkelijk aan een wand opgehangen worden. Bijvoorbeeld in een bedrijfskantine, verzorgingshuis of kinderdagverblijf.

 

Het succes van de lifevac

De cijfers liegen er niet om

Verschillende onafhankelijke studies hebben aangetoond dat de LifeVac tot nu toe een 100% succespercentage heeft gehad tijdens uitgevoerde tests. Ook zijn tot op heden al 50 levens mee gered.

%

Succespercentage

Levens gered

Vragen?

Vraag maar raak!

Arnesteinweg 36 
4383 PD Middelburg
+31 (0) 118 – 236071
info@defibsolutions.nl