Red een leven met de lifevac!

lifevac benelux
 

Op zoek naar een LifeVac? Wij werken samen met verschillende partners in de Benelux die de LifeVac online aanbieden. Kijk snel waar je de LifeVac kan kopen!

Lifevac dealers in de Benelux

Effectief & snel

De LifeVac is een systeem dat met een vacuümkracht een blokkade uit de luchtweg kan verwijderen van een verstikkend slachtoffer. De handeling kan door iedereen verricht worden in slechts enkele seconden. 

veilig in gebruik

Onafhankelijke medische studies hebben bewezen dat de LifeVac veilig in gebruik is bij volwassenen én kinderen. Ook is de LifeVac succesvol getest en heeft het apparaat wereldwijd al 50 levens gered. 

Na een inzet

Heeft u de LifeVac gebruikt bij een inzet? Laat het ons weten via het evaluatieformulier in dat bij uw bestelling inbegrepen zit. Wij vergoeden dan 50% van uw volgende LifeVac aankoop.

LifeVac Thuisset

 

De meeste verstikkingen gebeuren om-en rondom huis. Bewaar daarom deze set op een toegankelijke plek zoals een keukenkastje. 

LifeVac muurset

 

De muurset kan gemakkelijk aan een wand opgehangen worden. Bijvoorbeeld in een bedrijfskantine, verzorgingshuis of kinderdagverblijf.

Het succes van de lifevac

De cijfers liegen er niet om

Verschillende onafhankelijke studies hebben aangetoond dat de LifeVac tot nu toe een 100% succespercentage heeft gehad tijdens uitgevoerde tests. Ook zijn tot op heden al vele levens mee gered.

%

Succespercentage

Levens gered wereldwijd

Vragen?

Vraag maar raak!

Arnesteinweg 36 
4383 PD Middelburg
+31 (0) 118 – 236071
info@defibsolutions.nl